concert

2 november

Zoals elk jaar geeft Symfonieorkest Sjosjanim een concertserie in het najaar waarbij we samenwerken met een solist. In oktober en november is pianist Laurens de Man bij ons te gast. Samen met hem spelen we het 5e Pianoconcert van Beethoven. Daarnaast spelen we de 4e Symfonie ('Tragische') van Schubert.

Praktische informatie

                                         Janskerk, Janskerkhof 26, Utrecht                                                              Aanvang concert: 20.00 uur, de kerk gaat open om 19.30 uur   

  In de voorverkoop (knop onder) zijn kaarten voor volwassenen €10 en kinderen €5.  Aan de deur van de kerk zijn de prijzen €12 en €5.    

De parkeerplaatsen rondom de kerk zijn erg beperkt. Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt, bijvoorbeeld de Kruisstraat, Q-Park La Vie. Een ander alternatief is om te parkeren op een P + R (P+R Westraven, P+R Papendorp, P+R De Uithof) aan de rand van de stad voor € 5,-. Vandaar mag je met 5 mensen gratis met het OV naar het centrum.

Komen met de trein kan natuurlijk ook. Vanaf het station (niet de uitgang Jaarbeurs nemen, maar via Hoog Catharijne) is het ongeveer 10 tot 15 minuten lopen.

Terug naar overzicht